Medi ambient i esports centren el Consell d'infants de la capital

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una trobada esportiva interescolar, més papereres de reciclatge i apadrinar un arbre són algunes de les propostes presentades al Consell d'infants d'Andorra la Vella. Iniciatives relacionades amb l'activitat física i el medi ambient. El comú també ha donat continuïtat a propostes anteriors, com ara la senyalització dels camins escolars.

Els dotze consellers infantils han exposat els seus projectes al Consell d'Infants. Entre les quals hi havia propostes per cuidar el medi ambient, sales d'estudi a la Plaça del Poble o trobades esportives interescolars

Des del comú es mostren disposats a tirar-les endavant perquè consideren que "estan molt treballades", assegurava la cònsol menor, Olalla Losada. També han donat continuïtat a propostes del curs passat que aquest any posaran en marxa, com ara que els camins escolars estiguin senyalitzats. "Començarem les obres a finals d'estiu i al setembre estarà enllestit", assenyala senyala Losada.

Des del comú s'ha destacat la importància de donar aquests espais de debat; és una manera de treballar plegats i fomentar la participació dels infants.

Informa: Karen Gacusana
Imatges: Andrés Rosas

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.