Medi Ambient i la policia investiguen un cas de maltractament animal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una imatge de quatre cadells de gat ofegats en un cubell d'aigua a Ciutat de Valls està circulant per les xarxes. És un cas que ha estat denunciat per l'associació Laika i que estan investigant Medi Ambient i la policia. El portaveu del Govern ha deixat clar que és una infracció penal greu que pot suposar penes importants. 

"Quan hem conegut aquests fets l'Àrea responsable d'animals de companyia del departament d'Agricultura i Medi ambient s'ha posat en coordinació amb la policia. Estem fent totes les indagacions pertinents per esbrinar què és el que ha succeït. Si s'acaba trobant el responsable d'aquests fets deplorables s'atendrà a les responsabilitats que marca la llei de protecció i tinença d'animals. Recordar que és una infracció molt greu i que està tipificada en el codi penal."

Guillem Casal, portaveu del Govern

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.