Meditació d'altura al pont tibetà per la pau

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Desenes de persones han gaudit d'una cerimònia al pont tibetà amb meditació. La cerimònia, emmarcada dins d'un pla de la UNESCO, portava per objectiu reforçar els llaços entre orient i occident.

Andorra és un dels pocs països del món que pot afirmar que ha mantingut la pau de manera constant al territori. Per això, el pont tibetà ha estat escollit per a l'inici d'un projecte de la UNESCO anomenat "Ruta de pau".

L'acte ha comptat amb una lectura de mossèn Ramon i un ritual budista del lama Thubten Wangchen, amb un objectiu comú: promoure la pau i la bona relació entre orient i occident.  "Ara és el moment que els occidentals aprenguin d'orient i que orient també aprengui d'occident. És un moment, un cicle d'aprenentatge i viure en harmonia entre tots", deia el monjo.

Aquest esdeveniment va ser impulsat per la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO i reforça el compromís del país amb la pau i els drets humans.

La cerimònia posiciona el país com a referent en el foment del diàleg intercultural i la cultura de la pau.

Informa: Martina Torrebadella

Imatges: Javier Martín

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.