Menú gurmet solidari a 2.500 metres per a Grandvalira Social i Unicef

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un grup de xefs de renom ha preparat un dinar solidari amb un toc gurmet per a beneficiar Grandvalira Social i Unicef. Aquest esdeveniment, que forma part de la celebració dels 25 anys del restaurant El Racó de Solanelles, es preveu que recaptarà 4.800 euros per a causes socials, mentre els assistents gaudeixen d'una proposta gastronòmica única a 2.500 metres d'alçada.

Aquesta edició especial del dinar ha comptat amb la col·laboració de dos xefs amb estrella Michelin: Óscar García del restaurant Baluarte (Sòria) i Víctor Martín del restaurant Trigo (Valladolid). Tots dos han preparat un menú exclusiu de sis plats i dos postres que parlen dels productes locals i la cuina de muntanya.

Óscar García, que ha portat plats típics de la seva terra com l'escabetx i l'olla de cullera, ha explicat que "aquí estem per sobre dels mil metres, fem una cuina molt semblant a la vostra perquè al final busquem la cullera a l'hivern". El seu menú inclou guisats elaborats amb productes locals com pernil salat i manetes de porc.

Per la seva banda, Víctor Martín ha destacat la proximitat dels ingredients que utilitza, amb un fetge d'ànec provinent d'una granja situada a només 50 km del seu restaurant. "A Valladolid actuem com a ambaixadors dels nostres productes, i quina manera millor que venir a Andorra a compartir-los", ha assegurat Martín.

Informa. Rosa Alberch

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.