Un menú a vuit mans amb el millor cuiner de Catalunya
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
El millor cuiner del 2023 a Catalunya s'ha unit a dos restaurants del país per oferir aquesta nit de dilluns una experiència gastronòmica per teixir ponts entre els cuiners.
Una experiència gastronòmica. Així defineixen els protagonistes del sopar a vuit mans que s’ha fet al restaurant Can Manel. És per als cuiners una forma de teixir ponts i posar en valor la gastronomia del país però també de divertir-s'hi.
Per fer-ho han convidat Martín Comamala, el millor cuiner del 2023 segons el fòrum gastronòmic de Barcelona. Comamala té un restaurant a Puigcerdà on barreja la cuina de casa seva amb el que ha conegut en tots els seus viatges.
L’experiència gastronòmica es convertirà en una cita mensual que convidarà altres xefs d’arreu. 50 comensals podran gaudir d’un menú amb el toc dels tres restaurants. Han pogut menjar plats amb ingredients del país com un consomé de xampinyons, bacallà amb mel o aquesta flor de carbassó.
Informa: Gerard Castillo
Imatges: Eric Escabias