Menys caramels i més energia verda a la cavalcada central

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ses Majestats els Reis d'Orient aterraran a la vall central, acompanyats de mig miler de voluntaris i divuit carrosses. Abans de la sortida, però, toca verificar que tot estigui a punt perquè se sentin com a casa. Aquest any, amb menys caramels i apostant per l'energia verda.

Al local de la Unió Pro-Turisme d'Escaldes Engordany preparen les carrosses de la cavalcada de Reis. La que fa uns dies va ser el vehicle del carter del Pare Noel ara es condiciona per al patge reial canviant els rens pel dromedari, i és que Ses Majestats i el seu seguici s'han de sentir com a casa, o sigui l'Orient. 

Una altra feina que es fa abans de treure-les al carrer és arreglar desperfectes dels personatges que acompanyaran Ses Majestats, com ara un ninot de neu al qual "se li va trencar el nas, els dàlmates es van trencant i també s'han d'arreglar", explica el president de la Unió Pro Turisme, Jaume Ambor.

Aquest any Escaldes-Engordany té el compromís de canviar els generadors amb carburant per bateries elèctriques. De moment en tenen dues i "el recorregut del pare Noel des de l'illa Carlemany fins a plaça Coprínceps ens ha deixat el 90% de bateria".

I sí, tampoc falten els caramels. N'hi haurà tres tones menys que altres anys però esperen que n'hi hagi per a tothom. Des de les carrosses es tiraran set tones de caramels sense gluten, però atenció a aquells que els volen recollir. Des de la Unió Pro Turisme demanen prudència perquè ningú "no es tiri sota les carrosses a recollir caramels, que n'hi haurà per tots". 

La Bella i la Bèstia, Alícia i els Dàlmates estan preparats per sortir al carrer i fer de la Nit de Reis un moment inoblidable on cinc-cents voluntaris treballaran perquè la il·lusió dels més petits es converteixi en la protagonista de la nit més màgica

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Pere Besolí 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.