Menys cotxes i més emprenedoria a la Fira d'Andorra la Vella

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Menys vehicles i més emprenedors a la quaranta-cinquena edició de la Fira d'Andorra la Vella. L'acord amb l'AIVA es tanca amb més novetats en producte amb un espai més reduït al sector de l'automoció. Quan falten vuit dies per a la inauguració de la Fira comercial i artesanal de la capital es treballa per tenir-ho tot llest a la nova carpa.

Precisament l'augment de 100.000 euros en el pressupost, d'un total de 519.000, es deu al nou contracte de lloguer de la coberta que acull més de 2.000 metres quadrats dels 12.000 que ocupa la mostra. Àgora 3.0 en serà el nucli central i on el Comú escoltarà les opinions dels ciutadans sobre qüestions de tota mena.

"Volem que el ciutadà estigui al centre i que participi en aquesta transformació. Crec que aquest espai, l'Àgora 3.0, donarà aquest tret de sortida per a aquesta transformació i visió de futur per on vol anar la parròquia."

Sergi Gonzàlez, cònsol major d'Andorra la Vella

194 estands comercials, vuit més que l'any passat i en la seva majoria propostes d'emprenedors. Hi haurà menys vehicles, ja que calia més lloc per als expositors que s'hi han afegit. L'acord amb l'AIVA inclou presentar més novetats en vehicles, sense abandonar la venda, naturalment. Pel que fa a la Fira de les Associacions, es farà un canvi d'imatge que aviat es desvetllarà.

"El cartell de la fira d'associacions anirà molt lligat a aquesta imatge d'unió, dels colors, del fet que tots som diferents i iguals alhora, i creiem que era una bona manera canviar el disseny per reafirmar-nos d'aquesta manera de fer i d'entendre el nostre associacionisme."

Olalla Losada, cònsol menor d'Andorra la Vella

Ja s'han fet 1.500 acreditacions per a tots els equips dels expositors i els treballadors de la Fira. La mostra, que té un caràcter marcadament local, va aconseguir l'any passat 70.000 visitants.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.