Mercat de criptomonedes i joieria personalitzada, guanyadors del Taller d'emprenedors 2024

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dijous s'ha fet el lliurament de diplomes del Taller d'emprenedoria. Un mercat de criptomonedes i negocis que se centren en el servei personalitzat han estat els guanyadors d'enguany.

El taller és gratuït i, els que l'han fet, en destaquen la qualitat. El Taller d'emprenedors fa 24 anys seguits que s'ofereix a la Universitat d'Andorra. L'edició d'enguany ha acollit un 70% de dones

Hi han passat més de 400 persones, i 125 han arribat a posar en marxa els seus projectes.

Hi ha hagut premis de 4.000, 2.000 i 1.000 euros. Els projectes guanyadors: una plataforma per a un mercat de criptomonedes, una assessoria d'infermeria i un taller artesanal de joieria, que comença amb un cafè - llibreta, entre d'altres.

L'objectiu del Govern és ampliar aquest taller, que ha rebut 47 sol·licituds per només 20 places. 

Per últim, la ministra també ha assenyalat que el parc tecnològic al costat de la universitat podria ser realitat aquesta legislatura. 

"Des del nostre ministeri, amb Andorra Business i l'AR+I hi estem treballant. Hem visitat diferents espais d'Espanya i formem part de l'associació de parcs tecnològics perquè pensem que a Andorra també hem d'apostar per aquest espai".

Conxita Marsol, ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge

Informa: Caterina Vidal
Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.