El mercat d'ocasió La Braderie torna als carrers del Pas de la Casa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Braderie torna a ocupar els carrers del Pas de la Casa després de tres anys. Comerços i locals trobaven a faltar la iniciativa, malgrat que aquesta vegada viuen el mercat amb incertesa.

El Pas de la Casa torna a acollir després de tres anys el mercat d’ocasió La Braderie. Una iniciativa que trobaven a faltar comerços i visitants, i tot i la incertesa respecte a les vendes, les expectatives són bones. "Estem contents que s'hagi recuperat", explicava la propietària d'Els Benvinguts, Teresa Borra. Per la seva banda, el responsable de Wapiti, Fabrice Dupré, es mostrava confiat en les vendes. "Esperem augmentar les vendes i vindrà molta gent de França".

A més, per dinamitzar el poble es compta amb activitats per als petits i música, unes activitats que serivaran per "complementar", tal com detalla el director de Gatzara Espectacles, Gerard Pifarré.

Hi participen tots els establiments del poble, però una trentena han pogut posar els aparadors al carrer. "La climatología no ajuda gaire. Els comerciants tenen problemes de personal i això no ajuda a sortir al carrer, però la previsió és molt bona", remarcava el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot.

Es preveu que La Braderie tingui continuïtat en el temps i renovi per a l'any vinent.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.