El Mercat de Segona Mà d’Ordino celebra la 3a edició

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Segon i últim dia del Mercat de Segona Mà d’Ordino. Una vintena de paradistes han aprofitat el cap de setmana per vendre, intercanviar i donar una segona oportunitat a tota mena de productes.

Roba, llibres, quadres i joguines són alguns dels productes que la gent pot trobar al Mercat de Segona Mà d’OrdinoL’objectiu, promoure la sostenibilitat, l’economia circular i el consum responsable mitjançant la pràctica de les tres R: reduir, reutilitzar i reciclar. 

Productes que van més enllà del que és material i tenen un significat especial. "Hi ha coses que tenen un valor especial, però penses que és millor que se les emporti algú altre que no portar-les a la deixalleria", assegura un dels paradistes.

És el tercer any que se celebra. El Centre de Congressos d’Ordino ha acollit un total de 26 paradetes de veïns d’Ordino i d’altres parròquies. També hi han participat alumnes de l’Escola Francesa, amb finalitats benèfiques. "Farem una donació de llibretes per a Kenya", han explicat la Lola i la Candela, alumnes del centre.

Aquest diumenge és el darrer dia d’aquesta iniciativa organitzada pel Departament de Turisme i Dinamització d’Ordino.

Informa: Karen Gacusana
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.