Més de 30 establiments se sumen a la 15a edició de l'Andorra a Taula
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Arriba una de les cites gastronòmiques més esperades, l'Andorra a Taula. Una quinzena edició que compta amb 32 establiments que hi participen amb menús variats amb productes autòctons que van des dels 25 fins als 40 euros.
Del 30 d'octubre al 28 de novembre, 32 establiments participaran a l'Andorra a Taula. Una cita gastronòmica que enguany augmenta els restaurants després que l'any passat ho fessin en versió reduïda.
L'objectiu principal, apunta el director de la Unió Hotelera, Jordi Pujol, és arribar a 7.000 menús venuts al llarg del mes, "veient les dades d'ocupació, que la gent en té ganes i que les restriccions van caient". L'any passat, en plena pandèmia, en va ser 3.000.
El preu dels menús varia des de 25 fins a 40 euros. 19 establiments oferiran menús degustació i els 13 restants, de cuina tradicional. Tots ells amb productes autòctons del país com ara els rovellons, les carbasses o les castanyes. També la degustació de la cervesa Damm Inedit o el maridatge dels plats amb els vins dels cellers.
Des de l'organització busquen difondre la gastronomia andorrana i oferir productes frescos i de quilòmetre zero.
Informa: Anna Mata
Imatges: Anna Romagosa