Més de 20.000 persones assisteixen als cicles d’estiu de 'Música al carrer'

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Escaldes-Engordany tanca els cicles d'estiu de Música al carrer amb l'assistència de més de 20.000 persones. Durant els mesos de juliol i agost la plaça Coprínceps s'ha convertit en l'epicentre musical de la parròquia amb la presència de grups amb estils ben diversos i de qualitat.
28 concerts a l'aire lliure i un total de 20.320 espectadors, 2.500 més que l'estiu anterior. Aquestes són les xifres dels cicles d'estiu de música al carrer. Una aposta del comú d'Escaldes-Engordany per promocionar els grups musicals del país i oferir als ciutadans de forma gratuïta una bona alternativa per passar les tardes caloroses de l'estiu.

Les Nits del Món a Lisboa, Kingston, Rio de Janeiro i l'Amèrica dels anys 50 i la nit del silenci van aplegar prop de 6.000 persones, 500 més que en passades edicions. Quant a la Setmana del Jazz, els concerts programats han assistit 4.000 espectadors i s'ha recuperat el Festival Andorra Jazz, després de 13 anys d'inactivitat.

Pel que fa al cicle de Músiques del Món amb els seus 17 concerts ha estat el més exitós assolint l'assistència de prop de 10.500 persones. L'escenari de la plaça Coprínceps ha acollit l'estrena dels darrers treballs de les formacions del país com Love it, Lluís Cartes o Quim Salvat, fet que ha permès que el cicle Músiques del Món es consolidi com un referent dels escenaris d'estiu.

L'èxit dels cicles d'estiu de música al carrer assegura un cop més la seva continuïtat del Festival Internacional de Colors de Música amb vista al juliol i agost de l'any vinent.

Informa: Hèctor Romance
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.