Més de 200 escolars participen al programa de televisió Xic and Dans

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més de 200 escolars de totes les parròquies i sistemes educatius participen en un programa de televisió. Porta per nom "Xic and Dans". El projecte l´ha engegat la Federació de ball esportiu amb la col·laboració dels comuns i el Govern. El programa es podrà veure en 22 canals d´arreu de Catalunya i a Andorra Televisió.

Ja fa mesos que assagen i a final de març començarà el programa on més de 230 escolars dels tres sistemes educatius competiran en dues modalitats de ball, les de grup i les de parella. Els comuns i el Govern s'impliquen en aquesta experiència que volen que sigui una oportunitat perquè els escolars treballin en equip, facin esport i desenvolupin valors com la superació i l´esforç, més enllà de la diversió.

L'altre vessant és la promoció que es farà del país a través de la difusió del programa a 22 canals de Catalunya. Seran tretze programes amb dues gales eliminatòries que es gravaran al Centre de Congressos d´Andorra la Vella i al Prat del Roure d´Escaldes- Engordany. Aquells que vulguin seguir el programa també ho podran fer a Andorra Televisió.

Informa: Rosa Alberch     Locució: Jordi Lorente

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.