Més de 300 persones s'apleguen a la Festa del "Cocido" gallec a Encamp

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La casa de Galícia va organitzar ahir al vespre a Encamp el conegut "cocido" gallec. Més de 300 persones van poder gaudir dels autèntics sabors de la gastronomia gallega en una festa que aquest any va estar oberta al públic en general.
La pluja no va ser cap impediment perquè més de 300 assistents omplissin el Complex Esportiu i Sociocultural d´Encamp. Des de primera hora de la tarda les fogaines treien fum mentre es cuinaven tots els ingredients importats directament de Galícia.

Un acte que enguany han decidit obrir al públic, de manera que va ser la primera edició no exclusiva per als socis i tothom que ho va voler hi va poder assistir. En pocs minuts es van exhaurir tots els tiquets disponibles per al sopar, un èxit rotund de participació.

Un sopar que tampoc es van voler perdre personalitats conegudes del món polític i social. Tota una festa per al paladar per conèixer una mica més la cultura i la gastronomia de Galícia.

Informa i imatges: Hèctor Romance
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.