Més de 4.000 patinadors ja han passat per la pista de gel de la plaça Rebés

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una altra de les propostes que també pretén atreure turistes és la pista de gel de la plaça Rebés, per la qual ja han passat més de 4.000 persones. Aquest nou equipament encara espera rebre un bon nombre de visitants, ja que estarà obert al públic fins a finals de febrer.

Des del passat 31 d’octubre, la capital del Principat ofereix una nova proposta d’oci gràcies a la instal·lació d’una pista de gel de 120m2 a la plaça Rebés. Per aquest equipament, en què el comú hi ha destinat 70.000 euros, ja hi han passat un total de 4.000 patinadors, la meitat dels quals han gaudit d’aquesta instal·lació de forma gratuïta gràcies a les invitacions que faciliten els establiments de la parròquia.

La pista de gel obre portes totes les tardes de dilluns a divendres i amplia l’horari a matí i tarda durant els caps de setmana. Tot i que la pista també és apte per a adults, la gran majoria de patinadors són nens i nenes d’entre 4 i 12 anys.

Malgrat les invitacions que ofereixen els establiments propers a la pista de gel, bona part dels usuaris opten per comprar l’entrada a la taquilla. Tot i això, també hi ha qui prefereix aprofitar les invitacions gratuïtes

Tant per a aquells que ja en saben com per als patinadors inexperts, les temudes caigudes, són la principal preocupació.

La pista de gel estarà oberta al públic fins al fins al 21 de febrer i obre totes les tardes de dilluns a divendres i amplia l´horari a matí i tarda durant els caps de setmana.

Informa : Borja Nolla Imatges: Jordi Domingo Locució: Mayte Barrachina

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.