Més despeses de personal per a la concessionària del transport sanitari

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La futura adjudicatària del transport sanitari no medicalitzat haurà de mantenir la plantilla, amb la millora de les condicions laborals, i el servei, que inclou 10 vehicles i tres bases d'operacions. El nou concurs per adjudicar el transport sanitari no medicalitzat estableix que l'empresa guanyadora haurà de subrogar la plantilla actual, 28 treballadors i també assumir les condicions laborals del nou conveni col·lectiu, que entrarà en vigor l'1 d'abril.

Aquest fet suposarà un considerable augment de les despeses de personal, ja que s'inclouen noves condicions referents a complements i les hores extra.

Les empreses interessades hauran de mantenir el servei actual, amb 10 ambulàncies, dues de reserva, i tres bases operatives durant la temporada alta: a l'hospital, a Canillo i la Massana. Aquesta última preocupava especialment els treballadors, ja que tot i establir que a l'hivern havia de disposar d'una ambulància per atendre les estacions d'esquí, actualment només és així els caps de setmana.

El plec de bases contempla diversos barems que tindran el seu pes en l'elecció final, com ara la disponibilitat dels aspirants per cobrir immediatament el servei, l'experiència prèvia en serveis similars, així com altres millores que les empreses aspirants puguin oferir. La concessió seria per 6 anys, renovable cada any.

Informa: Joan A. Sarmiento

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.