Més de dues-centes persones busquen feina al Job Meeting

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Uns 200 inscrits al Servei d'Ocupació i no residents busquen una oportunitat de feina al Job Meeting que s'organitza de manera bianual. S'espera que un 20% tanquin un contracte entre la quarantena d'empreses que hi participen.

Trobades com el Job Meeting són una manera de veure com més candidats millor concentrats en un sol espai, per això enguany les empreses participants són el doble. A pistes tenen lliures trenta-set llocs de treball i aspiren a cobrir la meitat.

Fins al Centre de Congressos s'hi han desplaçat més de dues-centes persones del Servei d'Ocupació que han confirmat assistència. Però, per primera vegada, també es dona l'oportunitat a no residents que venen a buscar fortuna al país.

"Tenim mil argentins que estan acabant d'arribar i entenem que alguns d'aquests són aquí, en unes jornades que són importants perquè donen l'oportunitat d'acostar-se a les empreses i als departaments de Recursos Humans."

Marcelo Ponce, president Argentinos en Andorra

"Al voltant d'un 20% dels candidats que es presenten acaben trobant feina i esperem que es materialitzi en un contracte que esperem que sigui durador en el temps."

Jordi Puy, secretari d'Estat d'Economia, Treball i Habitatge

Asseguts a taula és el moment de repassar currículum i competències, la més escassa el català, tot i que hi ha empreses que ho tenen clar.

"Busquem personal tant de cuina com de sala que parlin diferents idiomes entre ells, el català per pujar el nivell del país."

Maties, encarregat Restaurant Diamant

La temporada es preveu que comenci a mitjan novembre i s'acabi amb l'última setmana d'esquí, cap als volts de Setmana Santa.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.