Més facilitats per abonar l'IRPF

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El consell de ministres ha aprovat els formularis de declaració de l'IPRF i el de regularització de les rendes del treball. L'objectiu és facilitar, al màxim possible, als obligats tributaris la tasca de declarar aquest impost a l'administració.

Durant el març vinent, el departament de Tributs i Fronteres farà arribar als obligats tributaris propostes de liquidació de l'IRPF de les rendes subjectes a retenció. Per poder fer-ho, avui s'han aprovat diversos formularis. Tributs i Fronteres facilitarà als que hagin d'abonar l'IRPF una proposta de liquidació que es podrà acceptar o demanar canvis si es creu que no s'han tingut en compte diverses desgravacions. L'objectiu és donar facilitats perquè es pagui aquest impost si s'està obligat a fer-ho.

Cinca també ha recalcat que el fet de donar les dades a l'administració perquè aquesta presenti una proposta de liquidació és un pas significatiu i facilita molt aquest tràmit.

Informa: P.Moliné /X.Palma Locució: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.