Més internet i menys trucades

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Internet cada dia té més presència en les comunicacions. Aquest setembre s'ha situat en 1,23 milions de GB, xifra que representa un increment de prop del 55%. Per contra el tràfic telefònic sense internet baixa al voltant d'un 6%, les trucades internacionals són les que més disminueixen.

L'ús d'internet a les nostres vides ja s'ha fet tan necessari com l'aire que respirem. A través d'internet podem trucar, estar en contacte amb amics arreu del món i fins i tot fer-nos una televisió a la carta.

A Andorra en un any han augmentat un 7% els contractes de telefonia mòbil, amb 68.753 abonats al setembre, s'han incrementat els contractes de banda ampla en un 5,8% i el trànsit de dades d'un any per l'altre ha crescut un 54,8%, amb 1,23 milions de gigues.

Pel que fa a la telefonia fixa compta amb 44.721 bonats. S´han registrat 17 milions 300 mil minuts de conversa, un 65% són nacionals i la resta de caire internacional. Amb tot, la variació anual és negativa en un 3,6 i 9,5% respectivament.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.