Mestissatge de producte i tècniques, propostes de l'Andorra a Taula

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Comença l'onzena edició de l´Andorra a Taula amb 25 establiments adherits. Un aparador de la gastronomia del país que ofereix menús d´entre 25 i 40 euros fins al 3 de desembre.

La mostra gastronòmica de l´Andorra a Taula enceta aquest divendres l´onzena edició. Can Manel és un dels 25 establiments adherits i que elabora un menú diferent i original durant un mes. L´objectiu de les jornades és dinamitzar la cuina i els productes andorrans. "En el cas d'aquest menú el confeccionem amb productes de casa però també amb productes de fora. Al final, el que hem de promocionar entre tots és la cuina que es fa a Andorra, i si utilitzem productes de proximitat, millor", explica el xef, Carles Flinch.

La proposta de Can Manel és de dos plats principals, dos aperitius, cebitxe de petxina de pelegrí amb magrana i alvocat i tàrtar de vedella d´Andorra amb xip de trumfa trufada, i unes postres. El preu és de 30 euros. La cuina celebra el poder "sortir de la rutina del dia a dia". "Fer un menú que sigui divertit i coherent, fent coses que no estem acostumats a fer i que no servim habitualment als nostres clients. Fer coses diferents, perquè la gent se sorprengui", insisteix Flinch.

Durant l'Andorra a Taula, Can Manel acostuma a rebre molta gent del país, gairebé un 80% de la clientela. Flinch espera despatxar uns 500 menús durant les jornades i destaca que aquesta oferta gastronòmica coincideixi amb l'Andorra Shopping Festival. Cuina i oferta turística, assegura, han d'anar de la mà.

Informa: Ivan Álvarez
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.