Els metges traslladen a la ministra de Salut el mal funcionament de les videotrucades

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Col·legi de Metges ha tingut una primera trobada amb la ministra de Salut. Han informat del mal funcionament de les visites no presencials, que s'han de fer per videotrucada. Per això, la majoria ha decidit no fer-ne. Els metges han proposat alternatives més àgils.

El Col·legi de Metges ha aprofitat la primera trobada amb la ministra Helena Mas per insistir en el mal funcionament de les visites no presencials, que des de gener s'han de fer per decret per videotrucada. El cert és que l'operativa no funciona i la majoria de metges, seguint les recomanacions del col·legiha decidit no fer-ne.

Davant d'aquesta problemàtica, han proposat algunes alternatives, com ara que puguin cohabitar les trucades normals amb les telemàtiques. En tot cas, si el ministeri manté la seva aposta per les videotrucades creuen que hauria d'haver-hi una campanya d'informació dirigida als pacients.

A més, aposten perquè l'operativa sigui més àgil que l'actual. En aquest sentit, proposen que les videotrucades es puguin fer directament a través de l'app Andorra Salut i a demanda del pacient. Helena Mas s'ha compromès a estudiar la viabilitat de les propostes.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.