Mig miler d'avis celebren una Festa Magna centrada en les propostes de millora en atenció domiciliària

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avui ha tingut lloc a Encamp la Festa Magna amb més de mig miler d'avis que han participat al dinar de germanor anual.

La ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer ha aprofitat la trobada per explicar els projectes en l'àmbit de l'atenció domiciliària que prepara el Govern. La intenció és organitzar-se amb l'entorn familiar i que la gent gran passi el màxim de temps possible a casa: "treballar des del nucli familiar de manera a vetllar en la qualitat de vida tant del pacient com dels seus propers." ha explicat Rosa Ferrer.

Per implementar bé aquesta atenció domiciliària, Rosa Ferrer ha explicat que cal col·laborar amb els comuns per unificar els recursos d'ambdues administracions. La finalitat és que qualsevol ciutadà, independentment de la parròquia on visqui, pugui accedir al mateix tipus de serveis. Per la seva banda, el president de la Federació de la Gent Gran, Simó Duró, ha recordat a les autoritats, durant el seu discurs, que l'augment de les pensions és una prioritat per al col·lectiu.

Informa: Jordi Cama Imatge: Robert Querol Locució: Anna Pifarré

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.