Miki Núñez tancarà la festa major d'Escaldes-Engordany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El de Miki Núñez serà el concert estrella a les nits de festa major d'Escaldes-Engordany que ha preparat quatre jornades de propostes. Una de les novetats, la renovació del mercat tradicional. 

Com ja és habitual una batucada i els trabucaires seran els encarregats de donar la benvinguda a la festa major escaldenca que del 22 al 26 de juliol ha preparat quatre dies de festa amb dos de molt especials. Per sant Jaume el dia 25 en què se celebra el dia del turista.

L'altre el 26, santa Anna, festa lluïda amb missa, sardanes, aperitiu i ball tradicional a càrrec de l'esbart. La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha assegurat que es farà a la plaça Santa Anna. 

El fi de festa el posarà Miki Núñez que al juny va encetar la gira d'estiu amb temes nous com 'Gelat'. 

Al Prat del Roure és on passarà gran part de l'activitat d'aquesta festa major. A la sala polivalent s'hi faran els concerts amb orquestra, a l'aparcament dels Veedors els concerts de nit i als entorns es farà un nou mercat amb nous atractius per atreure més públic. "El que portem al mercat és una pulperia", ha assegurat Jaume Ambor, de la Unió ProTurisme Escaldes-Engordany.

El carrer dels Veedors serà l’espai de jocs per a infants i joves amb inflables, aigua, festa holi i de l’escuma. Un any més no faltarà l'hamburguesada popular, l'orquestra Meravella i actualitzacions com una sessió de Zumba Fluor, balls de Tik Tok i un tast de vins. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.