Les millors notes del país tenen recompensa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cinc estudiants de batxillerat i batxillerat professional han estat guardonats en obtenir les millors notes de les seves promocions. Es tracta del Premi nacional a l'estudi que fa més de vint anys que el Govern atorga amb l'objectiu de premiar els estudiants i donar-los suport en el seu futur educatiu. 

Radio Andorra ha acollit la 22a edició del Premi nacional a l'estudi que vol reconèixer els millors expedients acadèmics de batxillerat dels diferents sistemes educatius i també del batxillerat professional dels sistemes andorrà i francès. Concretament s'han guardonat cinc alumnes que han explicat l'esforç que ha suposat arribar fins aquí i també han agraït l'ajuda que han rebut per part del personal docent i els familiars, molts dels quals presents a la sala.

Es tracta d'un premi que, per una banda, és un reconeixement a la trajectòria educativa i, per l'altra, implica el lliurament de 3.000 euros per estudiant i també la cobertura de les despeses econòmiques de la matrícula dels estudis posteriors. Nosaltres hem pogut parlar amb alguns dels premiats que ens han explicat quins són els seus reptes.

En total, 84 alumnes han estat guardonats amb aquest distintiu en més de vint anys. Durant la gala d'entrega de premis ha actuat un duet de violins de l'Institut de Música que ha amenitzat la sessió.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Èric Mompel 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.