Minguillón destaca la gran afluència de visitants però lamenta la poca despesa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cònsol major d'Andorra la Vella destaca l'afluència d'aquest cap de setmana a l'avinguda Meritxell, però diu que la despesa dels visitants ha estat inferior a l'esperada pel sector comercial. A Escaldes-Engordany, a falta d'un balanç definitiu, el comú es mostra molt satisfet i espera superar les dades de l'any passat.

El primer cap de setmana de l´Andorra Shopping Festival ha omplert els eixos comercials. A Andorra la Vella, tant dissabte com diumenge l'avinguda Meritxell es va convertir en espai per a vianants. A més, el mateix dissabte, el centre històric es va vestir amb el look de Boho Chic. El cònsol major destaca l'afluència de visitants, sobretot als restaurants, tot i que lamenta que han fet poca despesa als comerços.

A la zona Vivand, el comú d'Escaldes-Engordany espera superar la xifra de 80.000 persones en el comptatge que fan els sensors situats a l'avinguda Carlemany. A falta de dades definitives, el comú en fa una valoració positiva, ja que la jornada inspirada en l´estètica londinenca ha comptat amb la resposta del públic.

Informa: Anna Lladó / Rosa Alberch

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.