El ministre de Turisme vol que el mercat francès creixi fins a un 5% anual

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministre de Turisme, Francesc Camp, es marca com a objectiu que el mercat francès creixi entre un 3 i un 5% anual aquesta legislatura. Considera, a més, que la xifra de francesos que pernocta al Principat està força lluny de la dels espanyols i que cal escurçar distàncies. Francesc Camp insisteix que cal aprofitar el potencial del turisme francès.

El 2014 el nombre de visitants va ser de poc més de 7 milions. Els turistes, és a dir els que pernocten, es van situar en els 2,2 milions. La majoria eren espanyols, a molta distància dels francesos, una diferència que el ministre de Turisme vol escurçar.

Francesc Camp considera que cal aprofitar el potencial del turisme francès i, per aquesta legislatura, es marca com a objectiu que creixi cada any.

El ministre, d´altra banda, creu que cal canviar la percepció que el turista francès té d´Andorra, basada principalment en les compres. Per aquest motiu, treballa per donar a conèixer altres atractius del país, com ara la gastronomia, la natura o la cultura.

Informa: Anna Lladó    Imatge: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.