El mirador de Tristaina atrau més de 80.000 visitants l'any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El mirador de Tristaina segueix sent un èxit i atrau més de 80.000 visitants l'any, més que l'any passat. El Mirador s’ha convertit en una de les grans atraccions turístiques de l’estiu a Andorra.

Inaugurat el 2021, aquest punt panoràmic a 2.700 metres d’altitud ofereix vistes sobre els estanys de Tristaina i les muntanyes dels Pirineus. Ha aconseguit atreure més de 80.000 visitants durant aquesta temporada.

L’èxit d’afluència s’ha notat especialment durant l'estiu. Els gestors de l'estació afirmen que Arcalís suposa un 40-45% de les vendes d'activitats de Granvalira.

"El balanç és molt positiu tot l'acumulat que portem és similar al de la temporada passada que va ser una temporada extraordinària, estem molt contents."

Israel Ramonet, director d'operacions d'Ordino Arcalís

L’ús del telecabina per arribar fins al mirador ha estat una de les claus per garantir l'afluència. Té un cost de 22€ i els visitants creuen que val la pena pagar-lo. 

"És un poc car, però val la pena pagar"

Visitant

"És fantàstic el rellotge de sol, soc caçador de rellotges de sol, per tota Europa"

Visitant

Ara, el repte és mantenir aquesta tendència durant la temporada d'hivern.

Informa: Bruna Luque

Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.