Missa i petanca en una festa major de Sant Julià que segueix sense incidents

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La festa major de Sant Julià segueix sense incidències notables. Aquest diumenge s'ha dut a terme la missa tradicional i la ballada de sardanes. A més, per primer cop, s'ha celebrat un torneig de petanca. 

Diumenge de festa major a Sant Julià de Lòria i després de dues nits hi segueix havent normalitat. Una nova distribució de les barres, que ja fa dues edicions que s'implementa, ha aconseguit pacificar la festa. 

"El 2019 va haver-hi uns aldarulls importants a la plaça Laurèdia i vam tenir molt clar què era el que no volíem. S'han fet canvis, s'han tret les barres del carrer, només es permeten les barres dels propis bars que ja estan a peu de l'avinguda i això ha fet disminuir les baralles i la consumició d'alcohol. Per tant, menys alcohol, menys problemes."
Josep Majoral- cònsol de Sant Julià de Lòria

El dia ha començat amb un torneig de petanca. La primera vegada que es duu a terme en les recentment estrenades pistes del Prat Senzill. Hi han participat un total de 14 jugadors

I mentre el torneig estava encara en curs, també s'ha dut a terme la tradicional missa. Oficiada per mossèn Pepe, ha comptat amb l'assistència de l'equip comunal lauredià, la ministra Helena Mas i els consellers generals de la parròquia. A més, la Cobla de Vents de Riella ha donat el toc musical a la celebració. Josep Maria Coll, membre de la cobla, ha destacat que és una relació "molt estreta, des de fa molts anys".

De fet, han participat en la ballada de sardanes i en l'aperitiu popular que ha tingut lloc al migdia a la plaça Major. 

Informa: Redacció
Imatges: Ricard Tenza
 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.