Missatges per salvar vides

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Unicef llança una nova campanya molt esperançadora. Després de 22 anys d'accions finançades amb gestos senzills, la mortalitat infantil evitable s´ha reduït a la meitat. Per això, tal com indica el títol de la campanya, "Ara no podem parar".
Unicef ha aplicat, en les darreres dècades, mesures senzilles com garantir l'accés a l'aigua potable, campanyes de vacunació o tractar la desnutrició, que provoca la meitat de les morts evitables. Aquestes accions han permès que noranta milions de nens menors de cinc anys hagin sobreviscut a malalties com la pneumònia, el xarampió o la diarrea i la mortalitat s'ha reduït un 47%. Vist l'èxit, #aranopodemparar perquè l'ajuda és efectiva. La directora del comitè d'Andorra por la Unicef, Marta Alberch, afirma que "enviant un SMS pots salvar la vida d'un infant".Malgrat que cada dia encara es moren 18.000 infants menors de cinc anys, s'és més a prop que mai d'evitar que succeeixi. I oferir aquest ajut depèn també d'un petit gest com els noranta cèntims que costa el missatge de mòbil, amb què "es pot vacunar els nens contra la pòlio, el xarampió, donar aigua potable a un infant durant tres setmanes o tractar-los contra la desnutrició infantil", que són les causes principals de mortalitat.La paraula Unicef al 606 o l'aportació a Unicef.ad mantenen les esperances renovades dels resultats pels vint milions d'infants que segueixen risc.Informa: Toni Vila Imatge: Robert Querol
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.