Mobilitat apel·la els conductors amb la nova campanya de prevenció d'accidents "el buit que deixes"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Respectar els límits de seguretat, evitar distraccions al volant i aturar-se cada dues hores per descansar són alguns dels consells pràctics per reduir el risc de patir accidents mortals a la carretera. Hi insisteix el departament de Mobilitat, que vol apel·lar la consciència dels conductors en la campanya d'aquest estiu.

Aquest any hi ha hagut 183 accidents a les carreteres, 2 mortals. A l’estiu els desplaçaments de vehicles augmenten i, per tant, també el risc de patir-los. El departament de Mobilitat ha presentat la campanya “El buit que deixes”. Es compon de sis captures d’escenaris quotidians on s’evidencia l’absència d’una persona. Apel·la la consciència i responsabilitat dels conductors i defuig de les imatges explícites d’accidents i ferits.

El secretari d'Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné, lamenta que hi ha hagut "un augment significatiu de les distraccions pels mòbils, que abans podien ser per la ràdio o la música". En aquest sentit, recorden que s'ha de mantenir l'atenció a la carretera i el director d'Energia i Transports, Carles Miquel, apunta que pot ser una temporada complicada. "L'estiu és un període on el nombre d'accidents està per sota a la d'altres anys, però probablement l'estiu l'augmenti". 

La campanya acabarà el 8 de setembre i s’emetrà a través dels canals de Mobilitat.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.