Mobilitat preveu l'entrada de 50.000 vehicles per Tots Sants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Demà s´inicia la festivitat de Tots Sants i, per tant, s´espera que sigui el dia àlgid pel que fa al trànsit. Així, el servei de Mobilitat preveu l´entrada de 50.000 vehicles, la majoria, per la frontera del riu Runer. Precisament s´ha preparat un dispositiu especial per minimitzar les incidències que pugui generar el volum de trànsit.

El servei de Mobilitat preveu l´entrada de fins a 50.000 vehicles amb motiu de la festivitat de Tots Sants. 30.000 entrarien per la frontera del riu Runer i els 20.000 restants ho farien per la del Baladrà. Segons ha explicat el director de protecció civil i emergències, Francesc Areny. els moments de més entrada de vehicles seran divendres i dissabte al matí.

Per tal de d'agilitar el trànsit s´ha preparat un dispositiu especial de reforç dels punts més conflictius. Areny detalla que tant el comú de Sant Julià com la policia reforcen l'operatiu amb efectius sobre el terreny per agilitzar la circulació i patrulles en moto que faran un seguiment de tot el recorregut d'entrada a Sant Julià. Hi seran presents des de les 7h fins a les 15 h.

Pel que fa a la sortida de vehicles els moments àlgids seran les tardes de demà i de diumenge, sobretot per la frontera del riu Runer. Segons ha indicat Areny, es fa difícil comparar les previsions d´enguany amb les del 2012, ja que els dies de festa són diferents.

Informa; Andrés González-Nandín    Imatge: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.