La mona de Pasqua, una tradició amb innovació
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
De mones, n'hi ha de tot tipus, tradicionals o de més originals i innovadores. Hem estat en un obrador on aquests dies s'acumula la feina per tenir-ho tot a punt per a aquest dilluns.
Un ou passat per aigua, una maduixa o propostes més complexes com un conill, un elefant, una granota o aquest porquet.
Cada part d´aquestes figures porta tres capes de xocolata al 75% de cacau. Per ensamblar-les es fa servir la calor d´una placa de granit i el fred les acabarà d´unir.
Després ve el pintat: mantega de cacau amb colorant alimentari.
D´altra banda, en la seva recerca, el mestre pastisser i xocolater Patrice Bernard ha aconseguit un brioix que no pesa a l´estómac, no porta mantega, tampoc lactosa, ideal per als intolerants.
Tot i que alguns recullin les mones el mateix dia la majoria dels clients han estat previsors per no quedar-se sense la il·lusió del seu fillol.
Informa: Rosa Alberch Imatge: Albert Refart