El Mon(t) Màgic de Canillo es consolida i preveu igualar els 43.000 visitants de l'estiu passat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Mon(t) Màgic de Canillo aspira a superar els 43.000 visitants de l'estiu passat. De moment es compleixen les previsions i, a banda de l'habitual turisme familiar de proximitat, es nota un increment de visitants de països més llunyans atrets per les rutes de muntanya. 

L'aposta del Mon(t) Màgic per un turisme familiar a la recerca de propostes en un entorn natural funciona. Aquests dies registren l'afluència més important de turistes de l'estiu i de continuar en aquesta línia, es podria superar els 43.000 visitants de l'any passat. A banda de les atraccions, el gran reclam del parc, enguany hi ha més demanda de les rutes de muntanya, que s'han incrementat. Així, el director de serveis de muntanya de Grandvalira, Toni Rodríguez, afirma que volen "anar introduint una sèrie d'itineraris temàtics, sobretot autodirigits dins la natura al voltant de la zona del parc".

Amb una oferta consolidada, el parc atrau sobretot turisme proper, d'Espanya, França o de Portugal i també d'altres països del centre d'Europa. En aquest sentit, es constata un augment de visitants de països com Bèlgica, mentre es consolida com una proposta per al turisme familiar que ve a buscar una alternativa interessant pel contacte amb la natura per als joves i els més petits.

La combinació entre esbarjo i natura és cada cop més predominant en el turisme estiuenc, també entre els petits. Aquest any el gros de les inversions s'ha centrat a millorar les instal·lacions per incrementar-ne la sostenibilitat. Tot el mes s'esperen bones xifres de visitants, fins que comenci setembre, a les portes de la tornada a l'escola.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.