Montané reflexiona sobre la permanència de la imatge pintant un Che anònim o jugant amb les xarxes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El vam conèixer a la primera edició d´Andorra Land Art i després de participar en diverses col·lectives ara Domènec Montané deixa la seva empremta al Prat del Call a Ordino gràcies al circuit Kunstank.

Entrem en un passadís del Prat del Call per descobrir la imatge imponent d'un personatge que ja ha estat pintat en nombroses ocasions i utilitzat com a reclam però no des de l'anonimat com ho fa l'artista. Montané reflexiona al voltant del valor de la permanència de la imatge a través d'icones com el mateix Che Guevara al qual converteix en un "anònim" buscant una imatge d'ell "que no tingui cap atribut revolucionari".

L'artista s'interessa per la tècnica de la plantilla que els grafiters i cartellistes utilitzen per imposar missatges, reflexiona sobre la humanització de la iconografia i juga amb els recursos de les xarxes socials per donar una segona lectura de popularitat a la imatge. Transforma imatges per tornar-les a "injectar" dins del procés,

Aquest dijous s'inaugura l'exposició, que es podrà veure fins diumenge per la qual es guarda una sorpresa, però el mural quedarà de manera permanent en aquest espai.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.