Mortés creu que la instal·lació d'una càmera al Prat del Call evitarà aldarulls i danys

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cònsol major d´Ordino, Josep Àngel Mortés, assegura que ha descendit el problema del "botellón" a la parròquia, un fenomen que redueix bàsicament a les Festes del Roser. Mortés ha explicat que la instal·lació d´una càmera de seguretat al Prat del Call contribuirà a reduir els danys que es puguin detectar.
La instal·lació de càmeres de seguretat al Prat del Call contribuirà a reduir els actes vandàlics a la zona, sobretot en les Festes del Roser, el moment en el qual es detecten més problemes. El cònsol major d´Ordino, Josep Àngel Mortés, ha desvinculat la instal·lació d´aquestes mesures de seguretat als altercats que es van produir fa un any. Assegura que han estat diversos els actes que ho han motivat.

Mortés assegura que el problema del "botellón" s´ha reduït molt a la parròquia i que ara es detecta només en festes.

Mortés ha destacat la coordinació de la policia i el servei de circulació per evitar els aldarulls i que es pertorbi el descans dels veïns.

Informa: Ana Alamán Locució: Joan Antoni Sarmiento
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.