Mortés sobre el projecte del geriàtric "Ordino ha perdut una gran oportunitat"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La revisió del pla d'urbanisme d'Ordino continua avançant i, per tant, el comú ha convocat una reunió de poble per exposar les primeres conclusions la setmana vinent. Així ho ha anunciat el cònsol major de la parròquia, Josep Àngel Mortés, al programa "La clau", tot lamentant la suspensió del projecte del geriàtric a la parròquia, i ha criticat la manera de fer de les veus contràries.

Amb la suspensió del projecte del geriàtric, Mortés ha declarat que Ordino "ha perdut una gran oportunitat". A més, admet haver-se precipitat en treure de pressa el plec de bases per acollir-se a l'antiga llei de contractació pública, que agilitava el procés de concessió.

El  cònsol major defensa, però, haver resolt tots els esculls plantejats pels contraris al projecte. "Ho han tergiversat tot una mica i al final s'ha acabat enfocant cap a la meva persona i fins i tot a membres de la meva família. Jo crec que s'ha arribat massa lluny i mai s'ha donat la cara", ha afegit.

Amb tot, la revisió del pla d'urbanisme prossegueix i dimecres de la setmana vinent s'exposarà la diagnosi dels tècnics en la reunió de poble. Mortés no ha avançat cap detall per la seva part, però considera que cal començar a gestionar-ho de debò, "des d'un punt de vista purament urbanístic".

Una nova trobada popular a l'octubre servirà per explicar les propostes que haurien de garantir un creixement urbanístic sostenible. Tot i que els terminis no possibiliten l'aprovació de la revisió abans de les eleccions, es preveu que a finals de novembre rebi un vistiplau provisional.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.