"Un mos a l'aire", una jornada gastronòmica a Canillo

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els establiments de Canillo fan un bon balanç de la proposta gastronòmica 'Un mos a l'aire', però coincideixen en el fet que ha donat pocs fruits.

Avui diumenge és l'última oportunitat per tastar les tapes dels setze establiments de Canillo que han participat en la iniciativa 'Un mos a l'aire'.

La proposta parteix de la premissa d'oferir un tastet d'un dels plats de la carta, amb l'objectiu de promocionar el servei fora de les hores més concorregudes. En general, els professionals coincideixen a dir que la forta baixada del turisme ha perjudicat aquestes jornades gastronòmiques.

"La proposta ha sigut bona, però fruits ens hem quedat una mica curts"

Juan Pablo Naya, gerent de la Borda del Rector

Malgrat tot, la iniciativa és atractiva per als visitants i és per aquest motiu que es contempla la possibilitat de repetir-la en properes ocasions

"A cada persona que comprava un tiquet per al pont tibetà, se'ls donava un tríptic de les jornades."
Alex Kinchella, Promoció Turística Canillo i restaurador a la Cort del Popai

"Ha passat prou gent preguntant per la tapa i pel tema dels segells"
Rafel Roldan, gerent de La Cabaneta

L'oferta ja ha acabat, però aquells que hagin passat per tots els locals, degustant les seves tapes, rebran un obsequi. 

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.