Muntanya segura per als padrins

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una trentena de persones han participat a la sortida a la muntanya organitzada per protecció civil i la Creu Roja enfocada a la gent gran. L'objectiu, donar consells i avisar sobre els riscos de la muntanya als col·lectius vulnerables.

Protecció civil, amb la Creu Roja i estudiants de l'Escola Andorrana han organitzat una sortida a la muntanya per a la gent gran. Una iniciativa que entra dins del projecte de prevenció que pretén arribar a tots els col·lectius vulnerables.

La sortida té l'objectiu de donar consells i avisar sobre els riscos i prevencions que han de tenir a l'hora de sortir a la muntanya. Des de portar "l'equipament, l'aigua, la crema" a la correcta preparació de la sortida incloent, explica el cap de planificació i emergències de Protecció Civil Eduard Vergara, una consulta al temps que s'espera. 

Un cop en marxa, la cap de l'àrea Social de la Creu Roja Anna Arias ens explica que "tenen moltes ganes d'escoltar el guia, però també de participar, fer preguntes i explicar anècdotes". 

Una trentena de persones han pogut gaudir d'un dia diferent al pla de Conangle, on han compartit curiositats i experiències amb amics i gent que ha conegut durant l'excursió. També hi ha hagut retrobaments, de persones que feia temps que no es veien.

La primera sortida va ser amb els padrins de la Massana i Ordino i avui amb els d'Andorra la Vella i Sant Julià. L'objectiu és arribar als padrins de totes les parròquies.

Informa: Héctor Aza

Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.