Muntanyencs per l'Himàlaia edita 1.500 calendaris solidaris

La fundació Muntanyencs per l'Himàlaia ha presentat l'onzena edició del seu calendari solidari. N'han editat 1.500 exemplars a un preu de dotze euros, que es poden adquirir tant a través del web de l'entitat com a les botigues d'esports.
Per primera vegada, el calendari s'ha editat en blanc i negre. Com sempre, l'integren fotografies de nens a l'Himàlaia fetes per fotògrafs amateurs. Els diners que es recaptin es destinaran a la llar d'infants que l'ONG té a Katmandú, on viuen cent nens. Segons la directora Fundació Muntanyencs per l'Himàlaia, Ester Segura, es tracta de nens "de famílies molt pobres, o que són orfes normalment de pare, perquè els pares són xerpes d'expedicions de muntanya i han tingut algun accident". Gràcies a l'ajuda de la fundació, durant el curs escolar els nens s'allotgen a la llar de l'organització a Katmandú, "a través dels apadrinaments se'ls facilita l'accés a l'escola i durant les vacances escolars tornen a casa". L'apadrinament dels escolars té un cost de 1.600 dòlars a l'any. El 40% dels infants tenen padrins andorrans.Informa: Almudena López
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.