Música d'orgue per a la pel·lícula muda ""The Temptress"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Conitnua el vintisetè Festival Internacional d'Orgue, un esdeveniment que apropa al Principat aquest instrument. El cicle, que acabarà el 26 d'agost, ofereix a amants i curiosos actuacions de músics i compositors consagrats.

El concert de dimecres a la nit ha estat un dels actes de celebració del desè aniversari de l'orgue de l'església de Sant Iscle i Santa Victòria de la Massana. L´organista asturiana Susana García ha ofert un programa amb autors del segle XVII, com John Barret, i també de contemporanis, com Francesc Teixidó i Carme Fernández Vidal. Una actuació que no ha deixat ningú indiferent.

Aquest dijous a la nit és el torn Lukas Grimm a l'església de Sant Esteve, d'Andorra la Vella. Grimm oferirà un espectacle en què posarà música a la pel·lícula muda "The Temptress", del 1926. Una pel·lícula que narra la història d'amor entre Manuel Robledo i la marquesa de Torreblanca en un ball a París. El destí farà que es tornin a trobar.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Robert Querol
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.