Nadal i astronomia es donen la mà

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Massana posa l’astronomia al centre de les seves activitats de Nadal, amb un planetari immersiu amb pel·lícules pedagògiques.

La parròquia treu múscul del seu segell Starlight aquest Nadal. La programació de les festes està carregada d’activitats centrades en l’espai exterior amb un planetari com a punt central. El Planetarium Go! transporta els assistents a una altra galàxia amb pel·lícules pedagògiques per a infants i adults, i ho fa amb una pantalla esfèrica de 360 graus. 

S’hi han pogut veure pel·lícules amb la Caputxeta Vermella com a protagonista o d’altres que aterren a Mart i en altres planetes per explorar la possibilitat de viure fora del nostre.

El planetari estarà obert fins al 21 de gener i fins ara ja han venut 500 entrades.

Homenatge als ciutadans voluntaris

A més, s'ha volgut homenatjar els voluntaris que han fet possible les activitats del Comú al llarg de l’any.

S’han reconegut totes aquelles persones que han estat presents en festivitats com Reis o Sant Joan, així com a l’escudella de Sant Antoni o a la Casa Pairal. La cònsol major, Olga Molné, i alguns consellers han estat els encarregats de recordar-los.

Informa: Gerard Castillo
Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.