Nandu Jubany, una estrella Michelin a la Fira
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
La Fira ofereix tota mena de reclams, fins i tot alta gastronomia amb estrella Michelin. El català Nandu Jubany ha estat un dels protagonistes en aquest aparador. El seu valor, la cuina de producte.
Peus de porc que combinen amb gambetes, una empanada de tonyina natural, platets que tempten molts paladars. I és que aquí es menja pels ulls i un s'enamora per l'estómac. És el secret de la cuina de Nandu Jubany i la Fira es converteix en un bon moment per escurçar distàncies i fer venir salivera. "A aquesta Fira ja fa bastants anys que venim, la gent aprofita per conèixer-nos", celebra el xef.
El cuiner tocat per l'estrella Michelin és un defensor del producte de qualitat que sempre és el protagonista del plat, bé per acompanyar un dia d'esquí o gaudir del temps a taula. "He obert un restaurant a Barcelona que es diu Pur. Puresa en el sentit de posar les salses a part, cada dia volem menjar de tot, bé, sa i que ens senti bé. Ens va molt bé la neu i on som però cada vegada més les famílies venen per tot el que oferim. Al final és una experiència on la neu és una part i la gastronomia una altra", explica sobre l'oferta pirinenca.
Fa vuit anys que el seu segell és a Andorra i es promociona al costat de la proposta del japonès Hideki Matsuhisa. La renovació és un dels valors de la firma del català, que per a aquesta temporada promet no deixar de sorprendre.
Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares