"Napoleó" conquereix les sales de cinema

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Geni o tirà? L'estrena de "Napoleó" de Ridley Scott arriba amb molta polèmica sobre l'enfoc de la pel·lícula i un personatge protagonitzat per Joaquim Phoenix. El millor per treure conclusions és anar-la a veure. És una de les estrenes a la cartellera. 

Les primeres crítiques de "Napoleó" suspenen Ridley Scott com a historiador amb passatges que no van existir com la seva presència a la decapitació de Maria Antonieta i altres incongruències històriques. Però el director compta amb el gran Joaquim Phoenix per desenvolupar la seva visió del que va ser l'emperador de França.  

Des dels orígens del líder militar, al seu ràpid ascens, la manca de percepció del dolor humà i la seva dependència de la seva dona, Josefina. Napoleó arriba amb tanta polèmica com suscita el personatge en la història de França. 

Wish: el poder dels desitjos. En català

I del camp de batalla al dels desitjos amb 'Wish', que arriba amb sessions en català

Al regne de Roses el seu rei decideix quins desitjos dels que li demanen es fan realitat, però la jove Asha desitja una cosa molt especial, així que ho demana a una estrella que decidirà baixar a la terra per fer realitat de manera literal el que s'ha demanat.  

"Wish: el poder dels desitjos" arriba en el centenari de Disney per ensenyar com els desitjos es poden fer realitat. 

Informa: Rosa Alberch 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.