Naturlàndia anuncia una millora de la seguretat i de les condicions de vida dels animals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Naturlàndia ha revisat el funcionament de l´equipament i ha aplicat diverses millores en les seves instal·lacions. Ha reforçat especialment la seguretat i les condicions de vida dels animals. La decisió, recomanada pels especialistes, es pren arran de la mort de l´os Torb. Un episodi pel qual, divendres, l'associació ecologista APAPMA va denunciar la direcció del parc.
Tècnics del ministeri de Medi Ambient, el personal de Naturlàndia, membres del comú de Sant Julià de Lòria i experts externs en gestió de parcs d´animals han treballat les últimes setmanes en la millora de Naturlàndia.

El parc d´animals ha actualitzat el seu pla de vigilància sanitària i des d´aquest setembre compta amb una veterinària en plantilla. A més, en les properes setmanes, formarà el personal per garantir que els treballadors tinguin coneixement de diverses tècniques necessàries per al tracte amb els animals. També, es reforçarà el control en les tasques diàries en aspectes com l´alimentació dels animals, la revisió de les instal·lació, els tancats o la higiene del parc. Paral·lelament, s´han fet també millores en el pla d´emergències. Periòdicament, es duran a terme simulacres d´actuació en cas d´una emergència. Pel que fa a les càmeres de videovigilància, s´ha millorat el sistema de vigilància.

La voluntat de Naturlàndia, segons s´ha explicat en un comunicat, éss introduir millores en la gestió del parc i en el benestar dels animals.

Informa: Marc Guadilla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.