Naturlàndia registra rècord de visites amb cues de fins a tres hores
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Tot i tenir un agost atípic per alguns dies de pluja, Naturlàndia continua augmentant les xifres d'afluència i, per tant, de facturació. Les cues per accedir al parc són considerables i el moviment de persones i vehicles és un indicatiu més d'aquest èxit. Malgrat tot, els usuaris no acaben d'estar contents per l'elevada espera que cal per pujar a algunes de les atraccions.
Des que obre portes fins que arriba l'hora de tancar, la imatge de les cues a caixa és constant. Són fins a uns 2.000 usuaris diaris, segons la directora comercial de Naturlàndia, Vicky Grau, els que accedeixen al parc, majoritàriament famílies amb nens, però també grups d'amics d'edats diverses i gent que, en definitiva, té ganes de passar una jornada diferent al país.
La cota 1.600, amb les atraccions, és la primera parada. Però també té èxit el parc d'animals, on els més petits poden tenir contacte directe amb la granja escola. Segons la directora comercial, el creixement és "d'entre un 4 i un 5% respecte de l'any passat, tot i els dies de pluja, que ens han perjudicat molt".
No obstant això, el volum de turistes es nota en el moment d'accedir a les atraccions. Sobretot a les de més èxit, com el tobotronc, on pot haver cua de fins a tres hores. Els usuaris que hi accedeixen amb nens demanen alternatives per tal de fer més suportable l'espera, com ara reduir la quota d'accés al parc. "Teníem molt bones referències del parc per amics que ens deien que no ens el podíem perdre, però aquí hi ha una cua de tres hores i mitja i haurem de veure com ens organitzem perquè no podrem gaudir gaire", deia una turista esperant per pujar al Tobotronc. "Tres hores i mitja (de cua) em sembla massa", afegia un altre visitant, mentre que altres anaven més enllà i titllaven la situació "d'abús".
En les pròximes setmanes s'espera superar les xifres globals de la temporada passada. També serà el moment de definir si hi haurà novetats de cara a l'any vinent.
Informa: Rubén Carcellé Imatge: Lluís Calvo