Naya Chaand presenta una proposta amb llenguatge propi de circ aeri

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A la tarda han continuat els actes de la festa major. Un dels quals l´espectacle d'acrobàcies de la companyia Naya Chaand, amb l´andorrana Meritxell Rabassa i Laura Muñoz.
Una proposta que ha seduït i ha sorprès tota la gent que s´ha acostat a la plaça de la Rotonda. Una performance que desprèn el seu propi missatge.

La mostra és un espectacle de creació i amb un llenguatge propi de circ aeri que amaga moltes hores de treball darrere i molta dedicació.

Paral.lelament, a la parròquia es feia un viatge a través de la història i les llegendes. La visita teatralitzada pel Centre Històric, a càrrec de la companyia An-danda-ra, i amb inici al Cap del Carrer, ha ofert als turistes i visitants un recorregut ple de tradicions i cultura. El xou recrea les aventures de tres personatges que fugen de les autoritats i aprofiten el retrobament d´un grup per camuflar-se i recórrer junts els carrers.

Informa: Ivan Álvarez Imatges: Lluís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.