Les necessitats educatives a la Fundació Meritxell no paren de créixer 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell no para de créixer, tot i que des de la direcció confirmen que les instal·lacions són suficients i avancen que en els propers mesos s'inauguraran nous espais. 

Segons les darreres dades, la institució atén 567 usuaris a través de gairebé 400 professionals, una xifra que s'eleva a més de 470 si es compten els treballadors de l'empresa d'inclusió sociolaboral I més I, creada el 2022.

Des del 2021, el nombre d'usuaris ha crescut en 76 persones, i el de personal, en 143. L'increment de necessitats dels darrers anys ha comportat una cerca constant de personal, però els responsables apunten que ara mateix les plantilles són força estables.

La directora general de la Fundació Privada, Celine Mandicó, constata l'increment que hi ha hagut els darrers anys. "Els darrers anys hi ha hagut un increment d'usuaris, sobretot en els serveis més aviat de caire educatiu. De moment aquestes xifres van incrementant progressivament i hem de veure si la tendència continua així o arribem a una estabilització."

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.