Les negociacions salarials, en mans del Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tancades les negociacions salarials entre la CEA i els sindicats. La tretzena paga obligatòria per a totes les empreses no ha estat acceptada per la patronal i ara és el Govern qui haurà d'intervenir. 

Sense acord. Així es tanquen les negociacions salarials entre la CEA i l'USdA. La patronal no ha acceptat la demanda del sindicat a introduir la tretzena paga obligatòria per a totes les empreses i tots els llocs de treball. Segons la CEA és una mesura inassumible.

El president de l'USdA, Gabriel Ubach, ha explicat que "la pilota ara es troba en mans del Govern". Concretament, segons el sindicat, "en mans de Conxita Marsol".

La CEA reclama també mesures per mantenir la competitivitat empresarial. Per una banda demana equiparar durant un any les hores extres com a hores ordinàries a la CASS i, per l'altra, la possibilitat de les empreses a acollir-se al còmput horari trimestral, semestral o anyal. 

Informa: Neus Vila
Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.