Neguit d'Autèntics Hotels pel descens del poder adquisitiu dels turistes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Preocupació d'Autèntics Hotels d'Andorra pel decreixent poder adquisitiu dels turistes. Asseguren que el nivell d'ocupació a l'agost ha estat òptim, d'un 75%, però de despesa mínima.

La presidenta d'Autèntics Hotels d'Andorra, Cristina Canut, ha mostrat el seu neguit pel descens que ha notat de turistes amb cert poder adquisitiu. Afirma que "el turisme d'estiu és cada vegada més low cost" i subratlla que les xifres d'entrades de vehicles a l'agost no són directament proporcionals a la quantitat de despesa que fan. "Notem que ens costa més aguantar els preus" assegura. En aquest sentit explica que "els hotels estaven acostumats a funcionar a l'agost amb preus de temporada alta" i ara no els poden mantenir "a causa de la competencià de molts hotels de 4 i 5 estrelles que ofereixen preus de 3 estrelles".

Tot i això, remarca que l'agost ha estat un mes òptim pel que fa a ocupació, amb una mitjana d'un 75%. Comparat amb l'any passat, però, "la gent tenia un poder adquisitiu molt baix", remarca.

Pel que fa al perfil de turista, Canut afirma que aquest agost ha estat de proximitat, com acostuma a passar habitualment, amb presència majoritària d'espanyols i francesos.

Informa: Ivan Álvarez

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.