Neix l'associació de coaching i mentoring

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El coaching i el mentoring són dues professions que van aparèixer fa uns trenta anys i que se centren en l'acompanyament de persones i empreses. Ara, 6 d'aquests professionals han creat una associació, presidida per Ignasi Martín, que vol captar més membres i donar resposta a la demanda que hi ha al país.

La principal diferència entre el coaching i el mentoring és que el primer consisteix a formular preguntes, establir confiança i descriure observacions, mentre que el mentoring és una persona amb experiència en l'àmbit que vol millorar.

"Hi ha moltes més persones interessades en el coaching i el mentoring de les que ens pensàvem. La gent vol empoderar-se, automotivar-se i lluitar per aconseguir allò que volen."

Ignasi Martín, president de l'Associació de Coaching i Mentoring

Però, de quina manera vol la gent afrontar aquesta motivació i empoderament?

"Preguntes poderoses perquè facin remoure el couchee i a partir d'aquí s'adoni de les coses."

Ignasi Martín, president de l'Associació de Coaching i Mentoring

El president de l'Associació deixa clar que el coaching no és una formació ni un psicòleg, perquè ells tenen clients, no pacients. De moment ofereixen coaching personal, empresarial, financer, educatiu, per a polítics i esportistes.

"La Internacional Couching Federation dona garanties que la persona té uns recursos, una ètica i maneres de fer homogènies i reconegudes en el món."

Ignasi Martín, president de l'Associació de Coaching i Mentoring

La mentoria s'acredita demostrant que tens experiència en l'àmbit que tractes.

Informa: Redacció

Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.